Angelic Reiki® Balansering

 Angelic Reiki harmoniserar flödet av livsenergi och de ger kroppen balans och återhämning. Under en Angelic Reiki session får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktivera kroppens egna läkande krafter, så att du får tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte göra något speciellt, utan ska bara vara. 

Effekterna av en Angelic Reiki®-behandling är 

  • Minskad stress 
  • Avslappning 
  • Läkning av kropp och sinne 
  • Förhöjt immunförsvar 
  • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
  •  Emotionellt lugnande 
  • Helande på själsnivå 

 Angelic Reiki arbetar inom alla områden: fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Angelic Reiki renar och balanserar både oss i nu tid, tidigare liv, den genetiska koden samt frigör negativ programmering från våra förfäder och blockeringar i många olika dimensioner. Angelic Reiki överskrider tid och rum och hjälper till att avsluta negativa spår av det förflutna på cellulär nivå.  

Angelic Reiki terapeuten är endast en kanal för änglarnas magiska energi. Änglarna har ett mycket större perspektiv än vi och vet vad som behövs för att underlätta det mest perfekta helandet så att du kan uppnå ett harmoniskt välbefinnande. 

 Angelic Reiki hjälper till att läka och återställa kroppen efter tex: trauman, rädslor, stress och oro. Oförmåga att slappna av skapar blockering i kroppen lika så och försvagar immunförsvaret. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen. Detta är just vad Anglic Reiki gör. 

 I Angelic Reiki går du gå ner i en djup meditativ meditation och bara släppa tid och rum. Du går ner i en djup vila och de är här magin sker sedan.

Boka Tid.

Angelic Reiki® 40min 550:-