Angelic Reiki® Utbildning

Angelic Reiki® harmoniserar livsflödet

I Angelic Reiki arbetar du i hand i hand med änglarna. Syftet är att väcka en ovillkorlig koppling till Änglarikets helande energi. 

Detta är en underbar gåva för personlig utveckling och att dela med vänner och familj.

Alla andliga läror och energier är universellt tillgängliga för alla, men genom vägledning från Mästaren Djwhal Khul och Ärkeängeln Metatron, plus deras stora kunskap om andliga principer och uråldriga läror, vävde Kevin och Christine Core samman ett unikt och djupgående system för helande.

Detta system har fått namnet Angelic Reiki.

Det primära syftet med Angelic Reiki är att återuppväcka oss till kunskapen om vårt Gudomliga Jag genom den intima närvaron av perfekt kärlek. Att ge upplevelsen av att verkligen arbeta med änglar och känna deras intima närvaro och kraft. Detta är inte bara en speciell upplevelse för ett fåtal begåvade, utan en absolut möjlighet för alla.

Angelic Reiki kan förändra ditt liv. Du kanske inte vet, men din själ kommer att veta varför den har fört dig till denna webbplats och Angelic Reiki. Angelic Reiki har potential att förändra ditt DNA, dina celler och molekyler och aktivera din Ljuskropp. Det kommer att göra det möjligt för dig att kommunicera mer intimt med Ljusets änglarike.

Angelic Reiki hjälper till att läka och återställa kroppen efter tex: trauman, rädslor, stress och oro. Oförmåga att slappna av skapar blockering i kroppen lika så och försvagar immunförsvaret. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen. Detta är just vad Anglic Reiki gör. 

 Angelic Reiki harmoniserar flödet av livsenergi och de ger kroppen balans och återhämning. 


Att använda Angelic Reiki  och utföra Angelic Reiki kunde inte vara enklare. Det är faktiskt dess enkelhet som kan vara utmaningen; den huvudsakliga färdigheten som behövs är konsten att släppa taget.

Helarens roll är helt enkelt att hålla ett utrymme för energierna att flöda till mottagaren. Änglarna har ett mycket större perspektiv än vi och vet vad som behövs för att underlätta det mest perfekta helandet. Healern behöver inte komma ihåg några symboler eller handpositioner, änglarna vet exakt vad som krävs.


Under en Angelic Reiki session får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktivera kroppens egna läkande krafter, så att du får tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte göra något speciellt, utan ska bara vara.

Effekterna av en Angelic Reiki®-behandling är

  • Minskad stress
  • Avslappning
  • Läkning av kropp och sinne
  • Förhöjt immunförsvar
  • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
  • Emotionellt lugnande
  • Helande på själsnivå

Angelic Reiki arbetar inom alla områden: fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Angelic Reiki renar och balanserar både oss i nu tid, tidigare liv, den genetiska koden samt frigör negativ programmering från våra förfäder och blockeringar i många olika dimensioner. Angelic Reiki överskrider tid och rum och hjälper till att avsluta negativa spår av det förflutna på cellulär nivå.

Angelic Reiki kan du ge både till dig själv och andra. Har du tänkt dig att ha Angelic Reiki i din verksamhet så behöver man gå alla stegen till Angelic Reiki® Professional innan du får bruka namnet Angelic Reiki i din verksamhet. 

Kurserna innehåller initieringar, meditationer och många praktiska moment, där du får den erfarenhet som krävs för att du ska kunna utöva Angelic Reiki på andra människor efter att kursen är avslutad. De olika momenten på kursen påbörjar en reningsprocess, som du kan känna av både innan och efter kursen. 

Initieringarna sker direkt från änglarna , vilket säkerställer en absolut ren och hög vibration och kursen är en fantastisk upplevelse för dig som verkligen är beredd på att träda in i ljusarbete, antingen för sin egen personliga del eller för att även erbjuda Angelic Reiki till andra. 


Angelic Reiki olika Steg som finns att gå, man går dem i tur och ordning 

De jag tycker är bra med Anglic Reiki är att alla lärare i denna metod använder samma manual och har samma priser oavsett vem du väljer att gå till.

Det rekommenderas att de ska gå minst 3 månader mellan alla steg så energin hinner etablera sig i kroppen. 


Angelic Reiki® 1&2 

På Angelic Reiki® 1 & 2 lär du dig att ge healing till dig själv och andra genom att vara en kanal för änglarna. Kursen innebär personligt helande och ett andligt växande. På kursen lär du dig även distanstekniker.

Pris: 4500:-   3 dagar

Tider: Fre: 14-17, Lör: 10-16 & Sön: 10-16

Planerade datum: 4-6 oktober - klicka här


Angelic Reiki® 3&4 

Angelic Reiki® 3 & 4 initieras du till masterenergin, där du får redskapen för att finna din inre mästare i syfte att bemästra ditt eget liv där din verklighet är din egen skapelse. Här fördjupas ditt andliga växande och de nya energiförbindelserna kan aktivera dina andliga gåvor, där din livsväg blir än mer tydlig. Mästarenergierna skapar tillit i din utvecklingsprocess.

Förkunskap: Angelic Reiki® 1o2

Pris: 4700:-   3 dagar

Tider: Fre: 14-17, Lör: 10-16 & Sön: 10-16

Planerade datum


Angelic Reiki® Professional

Kursen innehåller två delar, där en del är en fördjupning i helandemetoderna och där en del handlar om att arbeta med Angelic Reiki® professionellt. 

Det är först efter professional-kursen, som du kan marknadsföra att du använder Angelic Reiki® som helandemetod. På kursen får du de kunskaper och tekniker som behövs för att arbeta professionellt. 

Förkunskap: Angelic Reiki® 1o2 & 3o4 krävs innan Angelic Reiki® Professional

Pris Del 1 - 2 dagar: 4400:-

Pris Del 2 - 1 dag: 2200:-

Tider: Fre: 14-17, Lör: 10-16 & Sön: 10-16

Planerade datum


Angelic Reiki® Master Teacher

Denna kurs är för dig som vill kunna lära ut Angelic Reiki® till andra. Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen ger frekvenshöjning och fördjupar även ditt helande samt din andliga & personliga utveckling. 

Kursens anpassas efter deltagarnas behov och innehåller repetition, diskussioner, fördjupning samt övningar.  Inga nya tekniker tillkommer utan innehållet är till för att du ska få med dig det du behöver för att känna dig trygg med att hålla Angelic Reiki® kurser för andra.

Förkunskap: Angelic Reiki® 1o2, 3o4 och Professional krävs

Pris: 6600:-     3 dagar

Tider: Fre: 14-17, Lör: 10-16 & Sön: 10-16

Planerade datum: Fråga mig om kursdatum


Vill du gå din Angelic Reiki hos mig i Karlstad så är du hjärtligt välkommen. 

Jag finns på adressen: Stinsgatan 2, Karlstad - Närheten av centrum, tåg- och busstation. 

Klicka här för att komma till min sida där du ser datum för kurser och bokar din plats.  Alt. skicka mig ett mail: [email protected]

Antal deltagare är mellan 4-8 personer per kurstillfälle. 

Allmän info & avbokningspolicy

Bokning och avbokningspolicy. Följande gäller för de som anmäler sig till Angelic Reiki: Efter att din bokning är mottagen så kommer du att få ett mail med information om kursen samt ett separat mail med en anmälningsavgift på 1000 kr. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud. När du betalar anmälningsavgiften har du säkrat din plats på kursen och därmed en definitiv plats. Denna anmälningsavgift är inkluderad i hela kursavgiften och den gäller för den specifika kursen och kursdatum som bokas. Avbokning av kurs måste ske 14 dagar innan kurstillfället. Avbokar du senast 15 dagar innan får du återbetalning på mellanskillanden av kursavgiften och anmälningsavgiften. Sker avbokningen färre än 14 dagar innan så har du inte rätt till återbetalningen av kursen utan läkarintyg som intygar att du ej kan medverka. 

Vid sjukdom: Skulle du bli sjuk eller få symtom, kontakta mig direkt. Anser jag att du ej kan medverka flyttar vi fram din anmälan till nästa tillfälle eller bokar nytt datum inom 6 månader. 

Kvalitetsäkring: För att säkra en hög kvalitet, så är det begränsat antal deltagare per kurs. Detta för att det ska finnas möjlighet för reflektion, diskussion och frågor för samtliga deltagare. Samtliga kurser inkluderar både teori och praktik, där målet är att varje elev ska känna att de behärskar och metoden självständigt samt få en god förståelse för metoden. D et ingår alltid ett kompendium och diplom på varje kurs. K urserna inkluderar fortsatt support efter behov. Anette Karlsson, som driver Naturliga Livsenergin AK, är medlem i Sveriges Förenade Reikiförbund och följer deras riktlinjer för en kvalitetssäkrad kurs.