Ängla Vägledning & Budskap

Denna session är en läsning ifrån änglarna. En personlig läsning som man kan göra, eftersom meddelanden från Änglarna eller de andliga guiderna som har något viktigt att meddela dig, det kan innehålla meddelanden från nära och kära som har gått över till andra sidan, men också personliga meddelanden till dig ifrån änglarna och universum.

  När du bokar en denna tjänst av mig, får du en personlig vägledning utifrån vad dina änglar vill förmedla till dig och vägledning på dina frågor som du ev. har.

 Änglaläsning kan vara en öppen läsning där dina guider och änglar visar och förmedlar vad som är viktigt för dig att veta just nu och framåt. Men kan även vara att du har frågor du söker svar på.

 Låt änglarna ge dig klarhet i dina frågor, stora som små. Ta del av positiva budskap, råd och stärkande vägledning som du behöver här och nu.

 Har du funderingar kring hälsa, kärlek, ekonomi, arbete eller livsväg? Då vill dem uppmuntra och hjälpa dig att se din situation klarare och ge dig vägledning.

 Vad som händer sedan beror på vad du själv väljer att göra. Dem vill att du skall uppnå ditt bästa jag, så även din livsväg.

 När man kommer på en Livsenergi guidning med änglarna läsning kanaliserar jag som en neutral kanal och kan inte styra vem som kommer ner. Läsningen sker genom samtal och orakelkort.

 Låter korten tala vad som är viktigast just nu.