Änglahealing med Ängla Vägledning & Budskap

Upplev en djupare kontakt med änglarna som löser upp negativ energi, stadgad energi och blockeringar för att få ett friare flöde i sinnet, kroppen och själen. Änglahealing med Angelic Reiki och vägledning är en healingmetod där healers blir en kanal till änglarna och arbetar direkt genom dem. Änglahealing med Angelic reiki är en mycket vacker och mäktig upplevelse. Healing energin upplevs mjuk och harmonisk, ungefär som att vara på rosa moln fylld med kärlek. 

 Änglahealing skräddarsys efter dina behov och önskemål samt efter vad som kommer upp när vi börjar samtala. Passar både dig som har en avsikt och vill ha hjälp med något särskilt, och samt för dig som bara vill göra ett reningsbad och fylla på med nya härliga energier. Samt om att du upplever något fysiskt, mentalt, känslomässigt eller själsligt hinder, så hjälper änglarna oss att belysa detta och ta bort de som är jobbigt. Kan även när man står inför förändring i livet som man kan behöva göra en djupare rensning. 

 Medial vägledningen som ingår i denna session visar om vart du står i livet just nu och vad som jobbas i dig och runt dig. Änglarna förmedlar dem budskap och vägledning som du behöver just nu för att röra dig framåt. Samt för att du ska finna mer balans och harmoni i ditt liv. 

 Angelic Reiki betyder Änglalik Reiki när man översätter, och de är med hjälp av änglarnas energi och magi som hjälper dig att komma mer i balans och att du får den läkning och återhämtning som du behöver. Angelic Reiki är även kraftfull healing som går väldigt djupt och frigör blockeringar samt frigör spänningar så att du kan åter få din livsenergi och komma i balans på alla plan. 

Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen. Stress i sig behöver inte vara skadligt om man inte utsätter sig ofta för negativ stress och inte återhämtar sig efteråt. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är Angelic Reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få till baka en harmoniserad livsenergi. 

Denna änglahealing är en kraftfull och djupgående healing som kan sträcka sig över tid och rum, läka karma, trauman från tidigare liv, klippa energiband och frigöra blockeringar i den fysiska kroppen. 

Denna änglahealing en komplett terapi, ett system som omfattar metoder för rengöring av icke balanserande energier i den fysiska, känslomässiga, mentala nivån, i tidigare liv, i den genetiska koden. Samt från våra förfäders negativa programmering och blockeringar i många olika dimensioner. 

Min uppfattning av änglahealing är, trots att den är djupgående så är den lugn och harmonisk. Våran kropp, energikropp och karma får sig ett reningsbad som rensar bort blockeringar som vi både kan känna av, veta och dem som vi inte alltid ser eller inte alltid förstår att vi bär på. De hjälper oss att läka mer naturligt och få mer tillgång till våran egna livsenergi. 

I denna session som är ca 80min lång börjar vi med ett samtal innan vi går in i helandet med änglahealingens energi och sen avslutar vi med ett samtal igen för att stämma av upplevelsen av sessionen. 

Ingår även budskap och vägledning från änglarna