Terapeutisk Avspänningsmassage 

Avslappning ~Återhämning ~ Energigivande ~ Muskelavspänning

Rogivande Avspänningsmassage som medicin? Det är nog ett recept vi alla skulle vilja ha!

Massagen är en kombination av svensk klassisk massage och medicinsk aromaterapi som ges på rygg, axlar och nacke är en inkännande, mjuk och harmonisk, känner in vad du behöver för stunden.

Ges med eteriska oljor som tillhör de mest effektiva sättet att minska stress och muskelspänningar samt vitalisera livskraften. I denna ljuvliga och väldoftande massage används terapeutiska eteriska oljor som väljs ut av terapeuten under massagens gång och anpassas efter dina behov. De eteriska oljorna absorberas genom huden och transporteras till muskelvävnad, leder, nervsystem, blodomlopp och organ för att lindra spänningar. T ex kan en olja innehållande lavendel eller frankincense motverka både stress och spänningar, medans andra värmer upp spänd muskulatur och ökar blodcirkulationen.

Denna ljuvliga och väldoftande massage passar dig som behöver varva ner/är stressad och vill ge dig själv en stund av total avslappning, där kombinationen av doft och beröring är väldigt avslappnande och kraftfull. Genom erfarenhet, lyhördhet och intuition så anpassas massagen till dina behov. 

Genom knådningar, glidningar, tryck och stretch i kombination med eteriska oljor som löser upp stelhet, spänningar, knutor, blockeringar och mjukar upp musklerna i kroppen. Jag som terapeut jobbar efter tryck dina muskler svarar på och ger dig en känsla av välbehag och välbefinnande. Massagen är mjuk och följsam vilket hjälper ditt sitt att slappna av och släppa både inre och yttre stress. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg, nacke och fötterna. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.


30min – Rygg & Nacke, men du kan välja att bara få fotmassage eller ansiktsmassage också.

50min – Delkroppsmassage eller halvkroppsmassage. Halvkropp rygg och nacke och delkropp menas med att du kan välja förutom rygg och nacke att även få fötter eller ansikte masserade, eller hela baksidan med ben och fötter.

70 min – Delkroppsmassage/Helkropp

90min - Denna Helkroppsmassage delux ges i längre stund och du får en stund extra för avkoppling och stillhet mot slutet. För extra lyx känsla får du ligga på en varm infraröd ametistbädd dessutom.

105min - Denna Helkroppsmassage delux med kristallhealing ges i längre stund och du får en stund extra för avkoppling och stillhet mot slutet där du får chansen att landa och bli jordad. Som extra boost och guldkant ges en kristallhealing mot slutet som frigör blockeringar och energi som ligger i ditt energisystem som hindrar flödet samt i ditt mentala medvetande och omedvetande. Du laddas och fylls på med ny enerigi och kraft. För extra lyx känsla får du ligga på en varm infraröd ametistbädd dessutom.