Healingmassage

Healingmassage är en kombination av massage och healing, en behandling där du först får en uppmjukande, avslappnade massage med lätt uppmjukning av spända muskler. Sedan följer en healingbehandling som fyller på energi, renar, balanserar och stärker energisystemet inom oss. Healingmassage har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymtom och svårigheter att få musklerna att slappna av riktigt, lika så sinnet. Healingmassagen är en helande beröring som är mycket jordande som får både sinne, kropp och själ att få slappna av och släppa all stress i vardagen för en stund. Denna magiska healingmassage skräddarsys efter din intention och avsikt för denna session. Denna tjänst får du 2 i 1. Lugnande massage som frigör fysiska spänningar och healing som frigör blockerade energier som ligger i energisystemet i den undermedvetna och medvetna kroppen. Healingmassage passar utmärkt om du känner dig stressad, trött eller hängig, eller om du är spänd i muskler och leder och vill ha lite mer än en vanlig massage. Det är en skön avslappnande behandling som går på djupet och hjälper dig att varva ner och landa i kroppen.

50min - 

75min - med kristallhealing. Denna session är en kombination mellan intuitiv berörings massage som är inkännande, mjuk och harmonisk och med meditativ och balansering med kristallhealing som är energibalanserande och renande.

80min - med medial vägledning. Healingmassage med medial vägledning är en kombination av massage, medial vägledning med tarotkort och healing