Livsenergins Shamanska Helhetskoncept

Livsenergins Shamanska Helhetskoncept är en session på ca. 2-2½h. Denna session inkluderar både energimedicin/healing, massage och andlig medial vägledning. 

 Tillåt dig att få uppleva en magisk stund där du blir omhändertagen på alla nivåer och plan. Vi startar sessionen med ett samtal där du först beskriver vad du önskar att få hjälp med eller vad din avsikt är med denna session denna dag. Ut efter det skräddarsyr jag sessionen och anpassar den efter dig. 

 Session över går sen till att vi tittar på problem och lösningar som du önskar att få hjälp med som ligger rent fysiskt, mentalt eller känslomässigt, kan även vara i kombination. Kan vara en känsla att sitta fast i ett ekorrhjul, ett mönster eller att du har en dröm du vill uppnå men fastnat på vägen pga rädsla och oro tex. Som hindrar dig att röra dig framåt. Känner du att du tappat gnista och lusten till ting. Jag finns här för att hjälpa dig och guida dig framåt, samt lösgöra blockeringar. Vi låter Universums guider, andar och änglar att få vägleda med dina ord via min kanal och via tarot/orakelkorten.

Tillsammans dyker vi ner i din energetiska kropp och löser upp blockeringar som hindrar och blockerar energiflödet, frigör och transformerar de lägre energierna inom dig som ligger och blockerar energiströmmen. Detta görs med helande healingmassage i kombination med Helande Healing/Energimedicin. Massagen och healingen som är både lugnade, energigivande och jordande. Använder eteriska oljor under massagen. Massagen ges främst på rygg, nacke, fötter och ansikte, även armar och ben kan tilläggas vid behov. 

 En renande och helande livsenergiström förs in på alla plan och nivåer, inre och yttre i dig. Energin hjälper till att skifta, lyfta bort och transformera bort blockeringar, tung energi, negativ energi och mörk energi. I stället skifta till en ren positiv energi som hjälper dig att höja din livsenergi och livskraft inom dig, som i sin tur ökar glädjen och passionen till livet så att man mår bättre. 

 Mot slutet får du bara ligga i ljusbad med omgiven av kristaller och ljus runt dig samt i dig. Ta in dina upplevelse av hela sessionen av budskap, massage och healing du fått av universums guider, andar och änglar. Sessionen kommer avslutas med ett samtal för att sammanfatta sessionen och din upplevelse. 

 Tidigare klienter har upplevt denna session helt magisk och underbar. De är förvånade hur djupt den går och hur lugn man blir efteråt.

 Sessionen anpassas för varje individ och varje session är unik. Den skräddarsys för varje tillfälle för bästa helande.

------------------------------------------------ 

 De som är bra att känna till är att kroppen har en förbluffande förmåga att minnas. Den bevarar faktiskt spår av alla våra trauman (fall, repetitiva rörelser, felaktig belastning, emotionella chocker, utmattning, stress) i form av energetiska spänningar, blockeringar och obalans. Till en början kompenserar och anpassar sig organismen, men så småningom multipliceras störningarna. Till slut rubbas olika system och funktioner i kroppen. De i sin tur kan skapa värk, stress, vikt rubbning, hormonbalans, sömnsvårigheter, inflammationer, depression och ångest osv. Så utöver vårdens hjälp kan man behöva ta hjälp av alternativmedicin för att skapa en helhetsläkning, alternativmedicin är ett komplement till vården