Livscoaching & Reiki Healing

Denna session är för dig som vill komma och lätta på ditt hjärta och frigöra energi som håller dig tillbaka för att leva ett meningsfullt liv. Samtalens innehåll är upp till dig för varje session. 

Många gånger i livet kan vi uppleva sig viljasen eller att man kört fast i ett spår, man upplever sig ur fas inom olika områden. Tex, vem är jag och vad vill jag med mitt liv. Att gnistan för livet känns svagt, livet rullar på i ekorrhjul och de är inte de du vill. De kan även vara något som har hänt som man behöver ett annat perspektiv på. 

Vi alla behöver mellan att få prata av sig om olika saker som händer i livet utan att bli dömd av någon och få en annan synvinkel för olika ting och områden - För att uppnå en emotionell frihet, släppa och gå vidare, likaså för att ändra våra mönster och tankar. 

För att uppnå en emotionell frihet, släppa, förändra och/eller gå vidare så är det skönt att få lätta på sitt hjärta och sinne för en stund. 

Jag finns här för att lyssna och hjälpa dig till ett bättre mående. Jag finns här för att hjälpa dig att hitta din ikigai igen – hitta och guida dig till ett meningsfullt liv. Ikigai handlar om känslan av meningsfullhet i livet. Det handlar om närvaron av meningsfulla aktiviteter och upplevelser i vardagen. Om de ögonblick som gör att livet i sin helhet blir ett gott liv. Att man är på rätt väg, grundat i den man är. 

Att för en stund få bli hörd och att någon lyssnar på en samt någon som hjälper en med att frigöra blockeringar och negativ energi är läkande och befriande. 

Jag som andlig livscoach och reiki healer kombinerar mina olika kunskaper och verktyg för att hjälpa dig på bästa sätt för att du ska må bra och få upplösta dina blockeringar samt få flöde i ditt liv igen. Jag lyfter de jag hör ifrån dig och lyfter dem tankar hos dig som lyser mest som väcker ditt intresse som du inte märkt själv. Att få nycklar till att ta sig vidare. Samt hitta nycklar och svar som du behöver på din väg framåt. Ingen session är den andra lik. 

I denna session ingår också en helande stund där du ligger avslappnat på en varm bänk och tar emot holistisk reiki healing. En rogivande stund som får dig att landa. 

När man utsätts för trauma, eller känner rädsla, oro eller stress så lagras detta som minnen i vår kropp och i vårt undermedvetna, om man inte omgående jobbar med dessa ting när de uppstår. Det är då de skapas blockering både fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt hos oss. Kanske har du hört talas om cell- och muskelminne. Kroppen lagrar våra minnen. När man får reiki så frisläpps en del som ligger i det undermedvetna och lyfter de till ytan för att sen frisläppa de. 

Reiki hjälper till att hitta ett inre lugnt och hjälpa kroppen i sin tur att slappna av. När Usui skapade denna metod var de med avsikt att hjälpa andra att hitta sin inre balans, stillhet och frid. De ledde till att hitta meningen med livet. Att njuta av att leva. 

Denna session har skapas fram för dig som behöver samtala en stund och få en stundsavkoppling och landa efter ett djupgående samtal med en energi balansering. De rekommenderas att man går på några samtal för att uppnå den bästa hjälpen och bästa resultat.