Livsenergins Shamanska Helhetshealing 

med Guidning, Healing & Andlig Vägledning

Skapa balans och harmoni i din livsenergi och energisystem som ger ökad kraft och energi i dig och ditt liv. Öppnar upp processen för läkning och återhämning, samt skapa ny energi och kraft som öppnar upp din livsenergi för att känna livets gnista och livsenergin strömma inom dig. 

I denna session tittar vi på problem och lösningar du önskar att få hjälp med som ligger rent fysiskt, mentalt eller känslomässigt, kan även vara i kombination. Kan vara en känsla att sitta fast i ett ekorrhjul, ett mönster eller att du har en dröm du vill uppnå men fastnat på vägen pga rädsla och oro tex. Som hindrar dig att röra dig framåt. Känner du att du tappat gnista och lusten till ting. Jag finns här för att hjälpa dig och guida dig framåt, samt lösgöra blockeringar. 

 Som en varm hand finns jag här för dig, jag lyssnar på vad du har att berätta och säga, jag håller dig på din resa och process som ger läkning, klarhet och kärlek när livet känns lite grumligt, grått eller snurrigt. 

 Tillsammans dyker vi ner i din energetiska kropp och löser upp blockeringar som hindrar och blockerar energiflödet, frigör och transformerar de lägre energierna inom dig som ligger och blockerar energiströmmen. En renande och helande livsenergiström förs in på alla plan och nivåer, inre och yttre i dig. Energin hjälper till att skifta, lyfta bort och transformera bort blockeringar, tung energi, negativ energi och mörk energi. I stället skifta till en ren positiv energi som hjälper dig att höja din livsenergi och livskraft inom dig, som i sin tur ökar glädjen och passionen till livet så att man mår bättre. 

 I sessionen skräddarsys denna tjänst så att den passar dig och att du får den hjälp du önskar. Änglahäxans helhetsterapi består av helande samtal, guidning och vägledning samt healing, ritualer och ceremonier. Använder även redskap så som kristaller, rökelser, ljud, trumma, skallra och dofter etc. Vad som nu behövs för att uppnå ditt bästa helande i sessionens helande stund. 

 ------------------------------------------------ 

De som är bra att känna till är att kroppen har en förbluffande förmåga att minnas. Den bevarar faktiskt spår av alla våra trauman (fall, repetitiva rörelser, felaktig belastning, emotionella chocker, utmattning, stress) i form av energetiska spänningar, blockeringar och obalans. Till en början kompenserar och anpassar sig organismen, men så småningom multipliceras störningarna. Till slut rubbas olika system och funktioner i kroppen. De i sin tur kan skapa värk, stress, vikt rubbning, hormonbalans, sömnsvårigheter, inflammationer, depression och ångest osv. Så utöver vårdens hjälp kan man behöva ta hjälp av alternativmedicin för att skapa en helhetsläkning, alternativmedicin är ett komplement till vården. 

 Sessionen ligger på ca 90min