Meditation 

Här nedanför kan du välja bland några olika meditationer som du kan boka hos mig. Har du någon egen önskemål så kontakta mig gärna via e-post och fråga. Meditation kan du boka både som enskild, för 2 personer eller flera. För fler än 2personer kontaka mig via e-post. 

En meditations sessionen är mellan 45-75min. 

Pris för enskildsession fr. 395 - 600:- per person

Önskar man boka en meditation för 2 personer är priset 25% lägre och vid 3-8 personer är priset 50% lägre

Här kommer några förslag på meditationer som man kan välja mellan, men de går även att skräddarsy en session.

Meditation - Din lugna stund 60min - 1 pers 495:- / 2pers 371:- pp   / 3pers -> 248:- pp

Upplev en harmonisk meditativ lugn stund tillsammans med mig som guidar dig genom din meditationsresa inåt. Denna meditationsstund formas efter ditt önskemål. Vad du vill att de ska vara för meditation, eller om de ska vara en öppen allmän meditation och se vad du behöver för stunden. Ibland kan de bara vara skönt att boka en spontan öppen meditation. Sessionen börjar med kort samtal

Yoga Nidra Meditation 60min - 1 pers 495:- / 2pers 371:- pp   / 3pers -> 248:- pp

Yoga Nidra Meditation ett gränstillstånd mellan vakenhet och sömn! Låter inte det härligt? De hjälper till att sänka hjärnvågorna för en stund och de i sin tur reducerar bort stress, tankar, undermedvetna spänningar och ger en total djupavslappning som släpper mentala och fysiska spänningar, den ger även kroppen chansen att komma ner i varv och vila. Yoga Nidra är en yogaform helt utan fysisk rörelse och ansträngning. Nidra betyder sömn och i Yoga Nidra sover kroppen medan sinnet är vaket. Med guidning av min röst stänger du av allt inflytande från yttervärlden och fokuserar på ditt inre. Genom olika faser enligt Yoga Nidra, går du till slut ner i en mycket djup avslappning. Yoga Nidra kan stötta upp utvecklings – och helandeprocesser i många olika sammanhang, som vid stress, spänningar, sömnsvårigheter, ångest och oro och smärthantering. Du kan välja om du vill ligga ner eller sitta upp under meditationsstunden. De rekommenderas att ligga ner för att uppnå djupavslappning. Jag kommer guida ner dig i en djup avslappning, välkommen till yoga nidrans meditativa värld. Sessionen tar mellan 45-60min. De ingår samtal innan och efter meditationen

Chakra & Aura Flush o Repair Healing Meditation 60min - 1 pers 495:- / 2pers 371:- pp   / 3pers -> 248:- pp

Upplev en meditative stund tillsammans med mig där fokuset ligger i att rena, rensa och balansera både chakra- & aura systemet. Är du behov av en chakra och aura spoling som både renar, reparerar, återuppbygger och balanserar för att hela din energikropp och energicenter? I denna meditations healingsession spolar vi bort negativt skräp och blockeringar som fastnat i din aura och chakrasystem. Justerar, renar, reparerar, aktiverar, återuppbygger energin och balansen, harmoniserar och helar chakrasystemet till flödet av kärlek. Återställer energibalansen, rensar och stärka aurafältet. • Frigörande av gamla bördor och känslomässigt bagage. • Frigör gammal energi som fastnat och tar energi mer än vad den ger. • Avlägsnande av icke-tjänande energier. • Ta bort stillastående energi • Spolar av energiska gifter och energiföroreningar • Balansera de subtila kropparna och nervsystemet. • Omstrukturera DNA, Läka hål och energicystor, Förbättra förbindelsen med den gudomliga, universella källan, högre jaget, Förvandla lägre energier till högre vibrationer. • Upplyft, ge glädje, positiva tankar och välbefinnande, Förbättra meditation. Gör dig redo att uppleva en våg av förnyad balans och välbefinnande med min chakra och aura spolning och balans. Föreställ dig att dina energicenter varsamt rengörs och förstärks, så att din livskraft och energi kan flöda fritt.

Ärke Ängel Phuel - Chakrarening & Balansering Meditation 45min - 1 pers 395:- / 2pers 296:- pp   / 3pers -> 198:- pp

Många "nya änglar" är redo att arbeta med oss igen. En av dem kom till mig via en meditation för några år sedan. Kom som en blå skepnad först innan den presenterade sig. Änglar träder in i våra liv när vi behöver dem. Ber du om en hjälpande hand träder alltid en ängel in i ditt liv. Kom ihåg du kan alltid be en bön för någon annan att få vägledning och hjälp av en ängel. Till mig kom denna Ärke Ängel Phuel. Genom honom till mig kanaliserades denna healingen fram. Vem är Phuel kanske du undrar innan vi går vidare? Är kopplad till planeten Merkurius och har en stark koppling till vattenenergin men även månen. Helar känslor och negativa energier med sitt aquamarina ängla ljus. Står delfinerna väldigt nära. Han hjälper till med djupare transformationer och gamla mönster och känslor. Är kopplad till siffran 6 som bär den helande vibrationen av elementet vatten. Är mycket kopplade till flintastenen som helar emotionella obalanser. Stärker och renar din intuition. Chakrarening & Balansering med Ärke Ängeln Phuel och hans 6 delfiner.Denna healing är en kraftfull och magisk rening för hela ditt energisystem som spolas rent och aktiverar en ny energi. Förutom att våra 7 huvudchakran så renas även alla chakror som är under oss och över oss. Denna healing med Phuel renar dina känslor och alla dina gamla obalanser helas. Han avgiftar och transformerar dina energier. Han öppnar upp dig oxå för att hämta hem en högre kunskap och visdom från universums uppstigna mästare. Du får med dig en viktig pusselbit för att läka och åter få din livsenergi och kraft ännu starkare. Ta emot denna nerladdningen som går in och förankras in i ditt DNA. Desto renare avsikt du har desto djupare går denna aktivering in.

Angelic Flush Healing Meditation 45min - 1 pers 395:- / 2pers 296:- pp   / 3pers -> 198:- pp

Detta är en änglameditation med ärke änglarna Mikael & Rafael. Det är en fantastisk healing metod som är inspirerad av Meridian Flush, men med i kontakt med änglarnas energi. Den är ett kraftfullt verktyg att använda för att släppa och transformera, blockeringar som håller oss tillbaka. Det kan vara blockeringar från ditt nuvarande liv men också tidigare liv som du har levt. Angelic Flush arbetar tillsammans med ärkeänglarna Mikael och Raphael och deras kristaller. Tillsammans för de in livsenergi och beskydd till din kropp. Metoden kan liknas vid ”akupunktur”, fast utan nålar då förstås. Healingmetoden kan ges i två varianter: Angelic Flush Healing och Angelic Flush Spolningsteknik. Den förstnämnda är lugnande och helande för kropp och själ. Den andra spolar igenom kroppens livsenergikanaler. Dvs. dina meridianer. Oftast ges dem tillsammans för en starkare effekt.

Änglameditation 45min - 1 pers 395:- / 2pers 296:- pp   / 3pers -> 198:- pp

En guidad meditation som hjälper dej få änglakontakt. Meditationen kan du boka när du vill och behöver hjälp, kraft, energi, rening eller vägledning. Vi har alla änglar, guider och hjälpare som kommer till oss beroende på vad det är vi behöver få hjälp med. Det är en härlig känsla att veta att vi aldrig går ensamma, det finns alltid någon vid vår sida. Meditationen med änglarna är mjuk och harmonisk. Man kan välja att komma tillsammans med någon/några för att göra denna meditation ihop. Priset är då 300:- per person, ange i sms eller text till mig om hur många ni är isåfall.

Änglahäxans Helande Meditation - Din inre resa 75min - 1 pers 600:- / 2pers 450:- pp   / 3pers -> 300:- pp

Den inre resan är en självläkningsprocess, som jag vägleder dig i steg för steg. Den tar dig in till din innersta kärna av ljus, ditt sanna jag, den villkorslösa kärleken. Där, utifrån ditt sanna jag, får du sedan möjligheten att genom en förlåtelseprocess lösa upp gamla livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor, situationer och händelser. Samt även alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och kanske avsluta gamla olösta konflikter, så att du kan börja leva som den du verkligen är. När du är integrerad och medveten om vem du är och vad du vill, så lever, känner och handlar du utifrån din sanna natur. Tanken bakom Den inre resan ligger i tron på att det bakom varje känsla vilar ett cellulärt minne som kroppen och själen bär med sig genom livet. Detta minne gör att vi reagerar instinktivt och vanemässigt i många vardagliga situationer. Vårt cellminne har även lagrat allt det som vi inte bekräftat, som vi tryckt ner, såsom negativa känslor, händelser och situationer. Gamla ”minnen” fortlever och tar sig uttryck i hur vi behärskar konflikter, lever i relationer och så vidare. Om man kan nå bakom denna illusion, som minnet byggt upp, vilar där den fullständiga sanningen. Vi är som ryska dockor. Om man börjar skala av alla händelser och föreställningar om sig själv och omgivningen så återstår till slut bara den rena essensen, kärleken och sitt sanna jag. När egen healing sker på detta plan händer det ofta att kroppen läks från sjukdom, smärta, tomhet, meningslöshet och rädslor. Det är helt enkelt en bieffekt utav att cellminnet och det bakomliggande medvetandet har programmerats om på ett nytt, konstruktivt sätt och då kan de fysiska symtom som manifesterats genom det gamla begränsade synsättet försvinna. Det fina med Den inre resan är att du helar dig själv på alla nivåer. Här är det ingen person som ger dig healing och som du sedan måste komma tillbaka till för ”påfyllning”. Kvalitéten i att göra en egen inre resa är att resultatet är bestående, det är du som är din egen terapeut. Har du lyckats läka en bit av dig själv, är det för livet. Min uppgift är mest att vägleda dig genom en helande meditation som är guidad. Meditationen formas ut efter varje tillfälle från universum. Universum använder mig som deras verktyg för att vägleda dig rätt. Upplevelsen av det sanna jaget är oftast en djupgående och omvälvande upplevelse eftersom man dittills levt i en mer begränsad version av sig själv. I vårt sanna jag finner man den del som är orörd av det förflutna, bortom illusionen av att vara separerad från helheten. Det är ifrån sin innersta kärna som man sedan har möjlighet att förlåta de som skall förlåtas och förstå det som skall förstås. Man brukar tydligt se att det som framkallade det beteendet som vi har idag egentligen var en gammal livslögn eller programmering som triggades av en person eller situation som inte alls hade med grundorsaken att göra. Genom Den inre resan kan du få hjälp med att se allt det ”gamla” som finns i din ryggsäck och som du, mer eller mindre, har med dig från din uppväxt fram till nu. Du får möjlighet att ta tag i det som finns i den och göra något åt det, så att du kan släppa detta, förlåta och gå vidare i livet utan alla dessa ”tyngder”, så att du kan börja leva ett liv i kärlek, glädje och meningsfullhet. Den inre resan handlar helt enkelt i huvudsak om en resa hem, till din ursprungliga sanning och källa, ditt inre ljus. Att vara hemma är att vara helt nöjd och tillfreds med sig själv. Välkommen i kärleksfull vänlighet att öppna upp för Ditt Inre Ljus


Boka Tid .

Klicka här för att komma till boka direkt där du bokar din tid online, är ni fler än 2 personer kontakta mig via e-post eller sms först.