Regndroppsmassage utb. 

Medicinsk Aromaterapi För Hemmabruk & Yrkes utövare

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.

I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken.

På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.

Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.

Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.

En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm.

Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period.

Tekniken är enkel att lära sig och enkel att ge. Den är utmärkt att ge familj och vänner för att främja god hälsa. Är du redan terapeut så kan du använda tekniken som komplement till andra behandlingsformer.

Slutet på kursen tar jag även upp hur man kan arbeta med flera eteriska oljor och deras egensakaper.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------

Kurs information

Utbildning – För hemmabruk och terapeuter till verksamhet.

Inga förkunskaper krävs.

Du kan boka ett eget datum genom att skicka mig ett e-post eller kolla under fysiska kurser när nästa kurs är. 

Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier, inflammationer och minskar stress.

Utmärkt att användas för hemmabruk för att ge sina nära och kära, även på sig själv via fötterna.

Alla över 16 får lära sig denna metod.

Utbildningen är även utmärkt att gå som par och lära sig att utföra på varandra och ge behandling.

Man kan även gå denna utbildning för att utföra inom sitt yrke som terapeut, rekommenderas varmt och bra komplement till dina övriga behandlingar.

Under kursdagen går vi igenom teori där vi tar upp eteriska oljornas bakgrund, grundaren av regndroppsmassage och pratar om de särskilda eteriska oljorna vi använder i behandlingen. Det ingår även praktisk lära om hur man utför en regndroppsmassage, därefter får kursdeltagarna träna på varandra.

Kursen är 1 dag - ca 4-7 timmar beroende på antalet deltagare

Efter kursdagen tilldelas man diplom

Adress: Stinsgatan 2, Karlstad 

Kostnad: 3800:- med oljekit vilket rekommenderas.   Ingår kit YL oljor värde 1800:-, kursmanual och diplom

De går bra att kursen utan att beställa oljor, kostnad 2100:- - Dock behöver du beställa dem för att kunna utföra tekniken efter utbildningen. 

Betalning kan ske via swish, kort, faktura eller delbetalning.

 Betalning minst 2 veckor innan kursdatum för att hinna få hem oljorna i tid.