Reiki Massage

Upplev en mjuk, balanserande har harmonisk stund som får både sinne, kropp och själ att slappna av en stund och bli omhändertagen. Reikimassage är en mjuk och samtidigt en effektiv massageform vid t.ex. värk, smärta, stress, depression och trötthet. Under massagens gång får kroppen en chans att få slappna av, likaså sinnet. Att få släppa tankar för en stund och bara få landa och vara en stund. I reikimassagen startar man upp kroppens egen läkningsprocess och fyller kroppen med livsenergi som skapar en harmonisk livsenergi flöde inom en, den energin släpper på inre och yttre spänningar. 

 Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation som kan ge spänningar och värk i tex. Rygg, nacke och axlar eller utmattning och depression. 

 Reikienergin aktiverar kroppens “må-bra”-hormon (oxytocin) och löser upp inre spänningar och blockeringar. Varje upplevelse av reikimassage är unik och individuell men de flesta upplever en djup avslappning och ett djupt lugn. Reiki energin är en intelligent energi som går dit där den behövs. 

 Reiki kommer från Japan och är en österländsk energimedicinsk form. De är mycket vetenskapligt forskat inom. 

 Reikimassage sessionen börjar med ett kort samtal och sedan får man lägga sig på en varm massagebänk och du leds in i ett meditativt tillstånd, terapeuten påbörjar utförandet med rygg, nacke och fotmassage med eteriska oljor som verkar djupt in och hjälper till med avspänningen i kroppens muskler. Sen får man vända sig om och lägga sig på rygg, då får man först en ansiktsmassage som sen övergår i reiki och avslutar med en stillastund innan uppvaknande. En stund där du bara får lov att vara och laddas med ljuvlig energi som harmoniserar både sinne och kropp. Med reiki frigör man spänningar, stadgad energi och blockeringar i det medvetna och omedvetna. Man lyfter upp de till ytan och frigör energierna. Reningen och balanseringen sker genom tid och rum, i nu tid, tidigare liv, den genetiska koden samt frigör negativ programmering från våra förfäder och avsluta negativa spår av det förflutna på cellulär nivå. 

 Oavsett om du tror på reiki healingens energier eller inte så är denna massage något alla kan gå på som vill ha en avslappnade lugn stund och som vill landa för att vila en stund.