Tarotvägledning - Tarotläggning

Livsenergi Reading – Vägledning med tarot/orakel

Livsenergi reading  med tarotkort är ett kraftfullt verktyg när du behöver hjälp att bena ut olika delar av ditt liv. De flesta av oss är nyfikna på vad som komma skall och det är ofta frestande. Men i denna vägledning har jag valt att arbeta med och lysa upp vad som pågår just nu i ditt liv. Du väljer om de ska vara en allmän läggning med korten eller om du själv vill lyfta ett par frågor som du söker svar på och behöver lite vägledning framåt. De kan handla om att du kanske har kört fast i din tillvaro och behöver ny inspiration för att komma vidare i livet? Du upplever att något hindra dig för att röra dig framåt men att du själv inte ser vad. Du kanske står inför ett val och vill se dina möjligheter och förutsättningar. De kan handla allt ifrån hälsan, ekonomi, arbete, relation, kärlek eller allmän kring något. Kan inte göra läggning för att se vad en 3e part, sjukdom, döden eller om/när man blir gravid. Gäller de att starta familj och försöka få barn så kanske man kan lyfta frågan mer vad hindrar mig/oss, vad behöver jag jobba med? men de är aldrig en garanti. De är alltid skönt att få någon vägledning mellan varven, än att bara gå blind och grubbla. Allra oftast finner man lite svar via korten och vägledning framåt.

Tarotkort vägledning framtid 

 Kortläggning med 1 fråga Denna vägledning med korten är en kortare variant. Du har möjlighet att ställa en fråga. Få lite vägledning och inspiration för att röra sig framåt.

Tarotkort vägledning framtid - Periodläggning 

En periodsläggning kan tex vara att man gör en läsning för kommande tid tex. Veckoläggning Månadsläggning 3-6 månaders läggning. årstid som tex sommar, höst, vinter eller vår Du berättar för mig om vilken kommande period du vill en läggning för. Du kan välja om de ska vara en allmän läggning eller om de ska vara kring ett särskilt område som tex, arbete, personlig utveckling, kärlek, ekonomi etc.

Tarotkort vägledning framtid - Årsläggning 

En årsläggning kan man göra när som. Jag gör en läggning ifrån och 12 månader framåt. Du kan välja om de ska vara en allmän läggning eller om de ska vara kring ett särskilt område som tex, arbete, personlig utveckling, kärlek, ekonomi etc.