Varm Avslappningsmassage med Infrarött Ljus

Vad sägs om IR Massage som medicin? Det är nog ett recept vi alla skulle vilja ha! 

 En välgörande varm massage för sinne, kropp och själ. Upplev en magisk lugn stund som hjälper dig att uppleva inre frid och lugn, samt att du sätter en guldkant på tillvaron. Den är en stärkande på djupet och ger skön avslappning. Frigör muskel- och mentala spänningar. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugn, mjukare, mer rörlig och får bättre cirkulation i kroppen. Man känner sig mer avstressad framför allt och man känner en energihöjande effekt. 

 Massagen är inkännande, mjuk och harmonisk, känner in vad du behöver för stunden. Massagen ges på rygg, nacke, axlar, baksida ben, fötter och ansikte. 

 Genom erfarenhet, lyhördhet och intuition så anpassas massagen till dina behov. Genom knådningar, glidningar, tryck och stretch i kombination med eteriska oljor som löser upp stelhet, spänningar, knutor, blockeringar och mjukar upp musklerna i kroppen. Jag som terapeut jobbar efter tryck dina muskler svarar på och ger dig en känsla av välbehag och välbefinnande. 

 Under massagen ligger du på en varm ir madrass. Det infraröda ljuset (IR) har en väldigt god, direkt och djup påverkan på kroppens muskler och leder. IR ger en värmande och avslappnande känsla, vilket leder till ökad produktion av endorfiner, vilket är kroppens egna måbra-hormon och som är väldigt värdefullt vid stelhet och smärttillstånd i muskler och leder. IR sägs också öka syresättningen i kroppens celler, rensa ut slagg och toxiner, stärka elasticiteten i bindväven samt bidra till bättre lymf och blodcirkulation. Detta bidrar till att den efterföljande massagen får en ännu djupare och bättre effekt. 

 Massagen avslutas i en vilande stund av stillhet och lugn innan du får vakna till.