Välkommen till Naturliga Livsenergin/ Tjänster / Shop / Meditation / Kurser / Utbildningar

Reiki Kurs

Välkommen till min sida Naturliga Livsenergins Reikicenter!

Mitt namn är Anette Karlsson och mig hittar ni i Värmland. Jag bedriver Naturliga Livsenergin som är ett alternativ center för jag som terapuetisk healer sen 2005 erbjuder tjänster som hjälper till att hitta sitt välmående och sin hälsa i både sinne, kropp och själ.


Här på min sida under kategori Reiki finner du om reiki och om mina utbildningar. Mina utbildningar kan man gå fysiskt hos mig i Karlstad eller på distans via mail kontakt.

Klicka in för att få veta mer om varje nivå m.m.


 

Kort om mig

Jag har min mamma Carina Garvin att tacka för att jag klev in i detta spår i mitt liv.

Andlighet har jag haft med mig i hela mitt liv, även som barn även om jag inte förstod detta då men trodde på magi, energi och andlighet. Så för mig är detta med healing och helande väldigt nautligt.


Jag gick min första reiki 2005 och blev reiki master 2013, jag har även blivit grand reiki master 2021.

Grand Master blir man när ens egna reiki master elev man haft gjort någon annan till reiki master i sin tur.

Jag känner mig väldigt stolt över att föra denna tradition och teknik vidare. Jag började hålla klasser 2016 i steg 1 och 2 och 2018 höll jag min första reiki master utbildning.

Att se folk utvecklas är fantatiskt att se och uppleva, se när de upptäcker sin talang inom healingenergi och förstå reikins helande frekvenser som är så läkande.

Tro de eller ej, man jag har fått uppleva magiska ting och hört ifrån mina elever magiska historier som man knappt tro att de är sant.


Så ja, Reiki funkar i allra högsta grad! De har jag fått bevisat för mig på svart och vitt.


Reiki för mig är inte bara en healing metod, utan de är även en livsstil som man får med sig då man plockar in olika delar av kunskapen man lär sig och använder de i sin vardag och i sitt liv.


Jag hoppas du vill föra in Reiki in i ditt liv och låta dig utvecklas.

De är magiskt och så härligt.


Men! man måste vara beredd på att reiki och all sort healing handlar om självutveckling och att de innebär ibland mycket djupa transformationer och förändringar. Ibland kan detta vara tufft, men de är en sort läkning på djupet som sker hos en själv.


Reiki man man lära sig både via fysiska kurser och på distans.

Gäller att anpassa efter sina egna möjligheter.


Har man frågor kring reiki så är man alltid välkommen att kontakta mig via e-post.

Jag svarar så snart jag har möjlighet.